perjantai 27. marraskuuta 2015

Mikä minusta tulee isona?

Tällä viikolla taas jatkettiin koulun aikuisten haastatteluja. Aika ei riittänyt. Osa haastatteluista jää ensiviikkoon. Kirjaamiset vievät odotettua enemmän aikaa, mutta ei se mitään, vaikka projekti venyykin. Yhteistyöluokalle saatiin lähetyskuntoon ja tutustuttavaksi unelma-ammatti kirjan sivut ja yksi valmis haastattelu dia.


Räppi on äänitystä vaille valmis.
Projektin loppuarviointia emme tee vielä, vaan vasta kun saadaan hommat tehdyksi.

On tultu tutuksi yhteistyöluokan kanssa. (Ja ihmetelty, ettei tule kotiläksyjä!!!!) Oli hyvä, kun saimme haastattelukysymyksiin vastaukset kirjallisena. Haastattelutilanne oli sen verran jännittävä, ettei siinä ehtinyt kirjoittaa vastauksia. Padlet seinän käyttö tuli tutuksi esittäytymisten myötä.


On opittu tekemään haastattelukysymyksiä, haastattelemaan Skype videopuhelimella ja kasvokkain, on arvioitu oman haastattelun onnistumista ja rohkeutta haastatella. Haastattelujen kirjaaminen on aikaavievin urakka.


On opittu unelma-ammatista ja mitä vaatii, että unelman voi saavuttaa. Jo ennestään tuttuun Book Creatoriin saatiin hieno muisto tästä projektista.


Rap-musiikki, sanoitukset ja liikekieli tuli tutuksi ja yhteistyökuviot osaajien kanssa rikastuttivat projektia. Oppilaille innostavin osa projektia oli tämä.

Toteutuksen eka viikko oli antoisa, kun olimme yhteydessä yhteistyöluokkaan. Seuraavat kaksi viikkoa ovat olleet omalla joukolla puurtamista, joskin ollaan saatu ammattiapua oman koulun oppilailta.

Tässä vaiheessa valmiina olevat tuotokset on lähetetty yhteistyöluokalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti